Menneskerettighedskonvention i New York annonceret

 • Den tolvte årlige internationale Unge for menneskerettigheder konvention bliver holdt i New York 27nde til 29nde august.
 • Unge der ønsker at kvalificere sig til at repræsentere Danmark ved det 12. årlige UFMR konvention i New York, kan godt begynde at pakke deres kufferter. Denne sommer byder nemlig endnu engang muligheden for at møde andre unge fra hele verden, der også arbejder for at udbrede menneskerettighederne. Konventionen er en enestående mulighed for at få indblik i hvad der bekymrer andre unge fra andre dele af verden, når det kommer til menneskerettigheder. Man vil også dele erfaringer om hvilke tiltag der er blevet taget i forskellige lande for at udbrede kendskabet til grundlæggende menneskerettigheder blandt unge.
 • Konventionen har også en lederskabsworkshop der giver de unge praktiske redskaber de kan bruge til at udvide deres egne aktiviteter i deres respektive lande. Endelig vil der være en fejring af de multikulturelle dimensioner som folk på denne klode repræsenterer.

  27. august International menneskerettighedskonvention

 

28. august Lederskabsworkshop

29. august Multikulturel menneskerettighedsfejring

Konference pris
Det koster ikke noget at deltage i konferencen.

 • Konference påklædning
  Formelt tøj eller traditionelt tøj der repræsenterer dit land eller kultur.Kvalifikationer for deltagelse
  Kravet for deltagelse som repræsentant for sit land er at man er mellem 18 og 29 år gammel. Grundlaget for valg af en af de 30 repræsentanter er omfanget af ens arbejde på menneskerettighedsområdet. Man er påkrævet at tegne en rejseforsikring.
 • Ansøgning foretages på:
  https://www.cognitoforms.com/Yhri/YouthDelegateApplication2015
 • Sponsorskab
  Der er IKKE mulighed for at ansøge om sponsorskab for transport, visa eller rejseforsikring. Det er kun de 30 unge repræsentanter der er udvalgt for at repræsentere sit land, der har MULIGHED for at ansøge om det begrænsede antal sponsorskaber der eksisterer for udgifter i New York (kost, logi og lokal transport), der er mulig. Alle andre unge og voksne, deltager af egen lomme.
 • Tid
  Da der er begrænsede pladser, må man ansøge tidligt. De unge og voksne der har brug for visa for at komme ind i USA, må ansøge inden 18. juli. Det kunne gælde for unge i Danmark, der ikke har dansk statsborgerskab. Unge der ikke har brug for visa, må ansøge inden 30. juli.Voksne
  For dem der kræver visa for at komme til USA, må man huske at visa ansøgning er præcis og tidssensitiv. Visa ansøgning må ankomme inden 18.juli for at tillade nok tid. Søg venligst vores VIGTIGE VISA RETNINGSLINIER Re: USA Visitor B-2 Visa applications (summit@youthforhumanrights.org). For de voksne der ikke har brug for visa, anbefales det stadig at registrere sig til konventionen i tide, da der er begrænsede pladser.

  Plads kan reserveres på:

 • https://www.cognitoforms.com/Yhri/REGISTRATION12thAnnualInternationalHumanRightsSummit.
 • For yderligere informationer kontakt os på:
 • summit@youthforhumanrights.org.