Unge samles fra 41 nationer i kampen mod menneskehandel, vold og mobning ved FN i New York

25. – 26. august deltog Unge for Menneskerettigheder i det internationale topmøde arrangeret af Youth for Human Rights International samt en række Permanente FN Missioner. 72 unge repræsentanter fra 41 lande præsenterede deres arbejde med oplysning og uddannelse i menneskerettigheder i kampen mod diskrimination, menneskehandel, vold og mobning.

Youth for Human Rights Summit 2016 UN Headquarters New York

Hundredevis af tilmeldte repræsentanter for FN missioner, undervisere og hjælpeorganisationer deltog i den store konference om torsdagen. Blandt talerne var en tidligere særlig rådgiver for FN,  H.E. Ambassador Irenee Omositson Namboka til en rådgiver for det indiske politi Vineet Kapoor.

Brazil representative speaks at Youth for Human Rights Summit 2016 UN Headquarters New York

Men ekstremt inspirerende var de unge repræsentanter som med deres modige og positive arbejde, søger at skabe en hverdag hvor menneskerettighederne overholdes.

Louise Dubiel representing Denmark at Youth for Human Rights Summit 2016 UN Headquarters New York

Sanger og sangskriver Louise Dubiel, har støttet vores arbejde med undervisning i menneskerettigheder gennem mange år og repræsenterede i år Danmark. Undervejs i konferencen leverede Louise en smuk optræden, der var med til at gøre dagen endnu mere inspirerende.

Youth from 41 nations at the Youth for Human Rights Summit 2016 UN Headquarters New York

De unge repræsentanter samledes efter konferencen, som ville fortsætte to dage yderligere i FN og i et Harlem Community Center. Læs pressemeddelelsen for mere.